Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δύσκολα με Πανιώνιο ο Νίνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ακολούθησε και σήμερα θεραπεία και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής είναι και πάλι αμφίβολη.

Το τεχνικό τιμ των “πρασίνων” θα περιμένει να δεί πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Σωτήρη Νίνη, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τους “κυανέρυθρους”.

Θεραπεία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα και για τον Ντάνιελ Φερνάντες. Αντίθετα, κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, οι οποίοι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται στο 4-3-3 που θα παρατάξει στη Νέα Σμύρνη να χρησιμοποιήσει τους Τζόρβα στα δοκάρια, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο στην άμυνα, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Καραγκούνη ή Λουίς Γκαρσία στα χαφ, με τους Λέτο και Γκοβού να πλαισιώνουν τον Σισέ στην επίθεση.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με ανακοίνωση της ότι δεν έχει προμηθευτεί επισήμως εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και ότι δεν αναμένεται να βρεθούν οργανωμένοι οπαδοί τους στις εξέδρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Πανιώνιος – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

* Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα κατόπιν σχετικής απόφασης της αστυνομικής αρχής.

* Δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα κερκίδων του γηπέδου για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

* Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, 23/1/2011, δεν θα λειτουργεί εκδοτήριο για τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

* Με ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τα εισιτήρια που θα διατεθούν στους φιλάθλους του θα είναι ονομαστικοποιημένα, αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα και η διάθεσή τους θα γίνει με την επίδειξη κάρτας φιλάθλου, Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, τα οποία οι φίλαθλοι θα φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο για τον απαιτούμενο έλεγχο.

* Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικοποιημένο εισιτήριο ή πρόσκληση για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε