Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δύσκολη μεν, πρόκριση δε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου που γνώρισε την ήττα στο Πανθεσσαλικό με 2-1 από την Κέρκυρα αλλά στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς όμως η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της καλή στιγμή. Στο 18΄ ο Φλαβίνιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παρασκευαϊδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια οι Βολιώτες ανέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 28΄ με ωραία κεφαλιά “ψαράκι” του Μαρτίν μετά από σέντρα του Μητρόπουλο.
 
Σε συνδυασμό με 0-2 του πρώτου αγώνα και την εικόνα της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό όλα έδειχναν πως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα έπαιρνε χωρίς πρόβλημα την πρόκριση. Όμως, στο 74΄, σε μια ανύποπτη φάση ο Γιάντσης προσπάθησε να κατεβάσει την μπάλα, ο Τομάς τον χτύπησε απρόσεκτα και ο διαιτητής Ζαχαριάδης έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος ευστόχησε και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, καθώς με ένα γκολ ακόμα η ομάδα του Μπάντοβιτς θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρόκριση.
 
Αυτό όμως δεν ήρθε ποτέ και ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε στο τέλος την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε διπλά παιχνίδια.
 
Ολ. Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ρόκας (66′ Ντικάο), Μητρόπουλος (77′ Καπετάνος), Ακόστα (59′ Νέμεθ), Μόνχε, Μαρτίν.

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Ιωάννου Δ., Μίχος, Φλαβίνιο (78′ Χαμπλ), Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Παρασκευαϊδης, Μονιάκης, Μαζνόφ (61′ Ρίκκα), Γραμμόζης, Ιωάννου Ηλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε