Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δύσκολη νίκη για Τσέλσι – “Πάγωσαν” με Ντρογκμπά (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
Πολύ πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 3-1 νίκησαν οι Λονδρέζοι στην έδρα τους τη Νόριτς. Ανατριχιαστικός ο τραυματισμός του Ιβοριανού επιθετικού που έκανε το “Στάμφορντ Μπριτζ” να… παγώσει! Με ήπια διάσειση την… γλύτωσε ο Ντρογκμπά και θα πάρει εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο απόψε το βράδυ.
Η Τσέλσι με αυτήν την νίκη έπιασε στην κορυφή την Γουλβς, η οποία έκανε την πρώτη της απώλεια με 0-0 στην έδρα της Άστον Βίλα
 
Αυτό πάντως που θα μείνει σε όλους από αυτή την αναμέτρηση ΄του “Στάμφορντ Μπριτζ” ήταν ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του Ντιντιέ Ντροφγκμπά.
 
Ο επιθετικός από την Ακτή Ελαφαντοστού συγκρούστηκε (67′) στον αέρα με τον Άγγλο τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει «άσχημα» στο έδαφος.
 
Αμέσως έτρεξαν στον αγωνιστικό χώρο οι γιατροί της ομάδας για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο Ντρογκμπά αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο και μάσκα οξυγόνου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και πλέον όλοι περιμένουν την γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Τελικά όμως όλα εξελίχθηκαν καλά για τον Ιβοριανό επιθετικό. Όπως ανακοίνωσε η Τσέλσι, ο στράικερ απ’ την Ακτή του Ελεφαντοστού θα πάρει εξιτήριο το βράδυ του Σαββάτου από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε μετά τον τραυματισμό του.

Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί του Ντρογκμπά οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ήπια διάσειση από την σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα των “καναρινιών”, Ρούντι.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
 
 
Σάββατο
 
Άστον Βίλα – Γουλβς 0-0
 
Γουΐγκαν – ΚΠΡ 2-0 (41′ και 66′ Ντι Σάντο)
 
Μπλάκμπερν – Έβερτον 0-1 (90′ πέν. Αρτέτα)
 
Τσέλσι – Νόριτς 3-1 (6′ Μποζίνγκουα, 82′ πέν. Λάμπαρντ, 101′ Μάτα / 63′ Χολτ)
 
Σουόνσι – Σάντερλαντ 0-0
 
Λίβερπουλ – Μπόλτον 3-1
(15′ Χέντερσον, 52′ Σκρτελ, 53′ Ανταμ – 92′ Κλάσνιτς)
 
Κυριακή
 
Νιούκαστλ – Φούλαμ (15:00)
 
Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (15:30)
 
Γουέστ Μπρομ – Στόουκ (17:00)
 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (18:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε