Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δύσκολη νίκη και κορυφή για Γιουβέντους (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.
Η “γηραιά Κυρία” δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την αντίσταση της Τσεζένα, αλλά με τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα πήρε μια πολύτιμη νίκη και παρέμεινε επανήλθε στην κορυφή της Serie A’, έχοντας δυο βαθμούς διαφορά από τις Μίλαν και Ουντινέζε που την καταδιώκουν.
Οι “μπιανκονέρι” δυσκολεύτηκαν πολύ για να διασπάσουν την άμυνα της Τσεζένα που παλεύει για την σωτηρία.
 
Μάλιστα, στο 56′ ο Αντόνιο Κόντε έριξε στο ματς τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αλλά μόλις έξι λεπτά μετά την είσοδό του, ο 37χρόνος άσος δέχτηκε μια γερή κλωτσιά στο αριστερό μάτι από τον Μάρκο Ρόσι με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Ντελ Πιέρο αποχώρησε με φορείο.
 

Το περιστατικό αυτό φαίνεται πως… αφύπνισε τους συμπαίκτες του “πιντουρίκιο”. Στο 72′ ο Μαρκίσιο έκανε το 1-0 για να έρθει στο 83′ ο Βιντάλ με πέναλτι και να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
 
Η Φιορεντίνα νίκησε την Ρόμα με 3-0 χάρη στα τέρματα των Στέβαν Γιόβετιτς, Αλεσάντρο Γκαμπερίνι και Σαντιάγκο Σίλβα. Οι “τζιαλορόσι” τελείωσαν τον αγώνα με οκτώ παίκτες καθώς ο Ζουάν είδε απευθείας κόκκινη στο 15′ για σπρώξιμο στον Γιόβετιτς. Στα μέσα του δεύτερου μέρους αποβλήθηκε ο Φερνάντο Γκάγκο με δεύτερη κίτρινη ενώ πέντε λεπτά πριν το τέλος κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Μπόγιαν Κρκιτς!
 
Οι “βιόλα” φόραγαν μαύρα περιβραχιόνια και πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τον Σόκρατες που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής. Ο θρυλικός Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στην ομάδα της Φλωρεντίας την σεζόν 1984-85.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε