Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έ(χ)ασαν… έδαφος στη “μάχη” του τίτλου– Ισοπαλία στο Λονδίνο

ΦΩΤΟ REUTERS

Τότεναμ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ και απομακρύνθηκαν αμφότερες από την κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι. Οι “μπλε” έχουν να νικήσουν στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” από το 2007.

 Τα δύο γκολ σημειώθηκαν νωρίς. Ο Αντεμπαγιόρ στο 8′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ για την ομάδα του Βίλας Μπόας ισοφάρισε Στάριτζ, στο 23′.

 
Οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, τους ακυρώθηκε και από ένα γκολ, η Τσέλσι είχε και δοκάρι, αλλά το σκορ παρέμεινε ισόπαλο.
 
Έτσι, η Τότεναμ έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εννιά πόντους μακριά από την κορυφή, αλλά και με παιχνίδι λιγότερο.
 
Η Τσέλσι από την άλλη βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα “σπιρούνια” με δύο βαθμούς λιγότερους και με τις ελπίδες της για τον τίτλο να εξανεμίζονται μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία ματς.
 
TOTENAM: Φρίντελ, Γκαλάς, Κινγκ, Ασού Εκότο, Μπέιλ, Γουόκερ, Φαν Ντερ Φάαρτ (46′ Παβλιουτσένκο), Μόντριτς, Πάρκερ, Σάντρο, Αντεμπαγιόρ
 
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Μποσίνγκβα, Ιβάνοβιτς (33′ Φερέιρα), Μίκελ (45’+3′ Ρομέου), Μεϊρέλες, Ραμίρες, Ντρογκμπά (77′ Τόρες), Στάριτζ, Μάτα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε