Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΕΔΕ στην αστυνομία μετά απο καταγγελίες στο Newsit για αστυνομική αυθαιρεσία

Ενορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε απο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, για ανάρμοστη συμπεριφορά αστυνομικών μετά απο τις καταγγελίες που έκανε οδηγός λεωφορείου στο NewsIt.

Συμφωνα με όσα κατήγγειλε στο Newsit ο οδηγός ενός απο τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς της ΑΕΚ απο τις Σέρρες στο ΟΑΚΑ για τον τελικό, αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι στη θέση του οδηγού και χτύπησαν τον ίδιο..

Μετά τις καταγγελίες του οδηγού στο Newsit απο το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για ανάρμοστη συμπεριφορά αστυνομικών ενω παράλληλα διενεργείται προανάκριση.

To Newsit επικοινώνησε με τον οδηγό του πούλμαν Νίκο Αντωνιάδη ο οποίος ανάφερε οτι κλήθηκε απο την ασφάλεια για κατάθεση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που δέχθηκαν επίθεση απο οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λέωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ έρχονταν απο τις Σέρρες κατήγγειλαν στο NewsIT oλέθρια λάθη της αστυνομίας.

Οπως αναφέρουν, η αστυνομία τους οδήγησε από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου εκεί υπήρχαν σε εξέλιξη επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και της Ένωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε