Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Έδειξαν την πόρτα της εξόδου σε Γκαλίνοβιτς – Μελίσση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τον Άντε Ρουκάβινα ο οποίος είναι και επίσημα παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ άλλοι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Κι αν για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς ήταν δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ, ο Μελίσσης είχε την ευκαιρία να δείξει στον Νιόπλια ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ αλλά την έχασε.

Ο κεντρικός αμυντικός ήταν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όμως δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του. Και οι δύο ειδοποιήθηκαν από τη διοίκηση ότι πρέπει να αναζητήσουν νέα ομάδα.

Όσον αφορά στον Ρουκάβινα, επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι πράσινοι θα λάβουν περίπου 800.000 ευρώ ενώ διατηρούν και το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Άντε Ρουκάβινα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.”

Παρουσιάστηκε από τη Ντιναμό ο Ρουκάβινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε