Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Έδειξε ενδεκάδα ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει καταλήξει σε αυτούς που θα ξεκινήσουν στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα πλέι-οφ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άνοιξε τα χαρτιά στην προπόνηση της Τετάρτης, στην Παιανία για το πως θα αγωνιστεί στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.
 
Ο Φερέιρα θα παρατάξει τους πράσινους με σύστημα 4-3-3 με τον Κώστα Κατσουράνη να κερδίζει την θέση στο κέντρο της άμυνας, αφού ο προπονητής των πρασίνων τον πιστεύει και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει ηρεμία στα μετόπισθεν.
 
Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον «Κατσούρ» με τον Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Ιωαννίδης. Κόφτης θα είναι ο Σιμάο έχοντας λίγο πιο μπροστά και αριστερά τον Ζιλμπέρτο και δεξιά τον Νίνη. Οσον αφορά την τριπλέτα της επίθεσης, στην κορυφή θα είναι ο Σισέ, δεξί εξτρέμ ο Μαρίνος και αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος.

 
Ατομικά προπονήθηκαν οι συνηθισμένοι, πλέον, Νίκος Σπυρόπουλος και Γιούρκας Σεϊταρίδης. Στη προπόνηση συμμετείχε και ο Μαχλελής από την ομάδα Νέων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε