Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έδειξε ενδεκάδα ο Σάντος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα… χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 άνοιξε ο ομοσπονδιακός προπονητής στην προπόνηση της Τετάρτης.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Σμύρνης, ο 57χρονος προπονητής είδε τους παίκτες του να βγάζουν το πρόγραμμα δίχως ιδιαίτερα προβλήματα (μόνο ο Κονέ αποχώρησε προληπτικά ύστερα από χτύπημα σε διεκδίκηση με τον Τζαβέλλα) και αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα ενδεκάδας στο διπλό. Ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε ένα σχήμα με αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες καθώς η Μάλτα αναμένεται να αγωνιστεί πολύ κλειστά.

Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, εκτός απροόπτου θα καθίσει ο Τζόρβας, με τον Χαλκιά να μένει στον πάγκο, την ώρα που στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Τζαβέλλας και στο δεξιό ο Τοροσίδης. Στο κέντρο της αμυντικής γραμμής θα είναι ο Παπαδόπουλος με έναν εκ των Παπασταθόπουλου, Μόρα.
 
Στο χώρο του κέντρου, το δίδυμο των χαφ θα αποτελείται από τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και σε θέση αριστερού εξτρέμ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει ο Σαμαράς, με τον Νίνη να είναι το φαβορί για το δεξί άκρο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης έχοντας από πίσω του έναν εκ των Κονέ, Φετφατζίδη και Λυμπερόπουλου, με πιθανότερο τον τελευταίο.

Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας θα είναι αύριο στις 11:00 το πρωί και πάλι στη Νέα Σμύρνη, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Μάλτα την Παρασκευή.
 
 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε