Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εδώ είναι πλανήτης… ΆΡΗΣ – “Έσπασε” το αήττητο του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο καλύτερος φετινός Άρης μετέτρεψε την αναμέτρησή με τον Παναθηναϊκό σε υγιεινό περίπατο, αναγκάζοντας τον να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και να… πέσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Οι Θεσσαλονικείς έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα… χορεύοντας τους κάκιστους “πράσινους” που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να επιβάλουν τον ρυθμό τους και έκαναν την χειρότερη τους εμφάνιση στη Σούπερ Λίγκα.
 
Ο Άρης μπλόκαρε πολύ καλά τα ατού της ομάδας του Φερέιρα (Λέτο, Ζέκα και Κουίνσι δεν φάνηκαν απειλητικοί απέναντι στην σωστά στημένη ομάδα του Πρόμπιερζ), ενώ και η άμυνα των φιλοξενούμενων είχε μεγάλα κενά. Απ’ την άλλη, οι “κίτρινοι”πήραν το κέντρο με τους Τόχα και Φατί, ενώ είχαν για καλύτερο παίκτη τον Ούμπιντες, που βοήθησε τα μέγιστα στην επίθεση.
 
Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στην αναμέτρηση με το… πόδι πατημένο στο γκάζι, θέλοντας να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθώντας να φτάσουν πολύ νωρίς στο γκολ. Έχοντας πολύ καλή και ταχύτατη κυκλοφορία και με τον Ούμπιντες να κάνει ότι θέλει τον Βύντρα οι “κίτρινοι” έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, αλλά βρήκαν μπροστά τους ένα πολύ καλό Καπίνο.
 
Οι αλλεπάλληλες επιθετικές τους προσπάθειες βρήκαν τελικά στόχο στο 12′, με σκόρερ τον Τσέζαρεκ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο 20λεπτο βρήκαν τα… πατήματα τους και έχοντας την κατοχή της μπάλας προσπάθησαν να επιτεθούν από τις πτέρυγες με τους Λέτο και Κουίνσι.
 
Ο Άρης έδωσε χώρο στους παίκτες του “τριφυλλιού”, ο Κλέιτον έστειλε το πρώτο… απειλητικό μήνυμα στο 35′ με το καλό του σουτ έξω απ’ την περιοχή του Βελλίδη και τρία λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μπουμσόνγκ.
 
Το τέρμα αυτό έκανε τους Θεσσαλονικείς να ανεβάσουν ξανά… στροφές και πριν τη λήξη του πρώτου μέρους να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Ντίκο να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Σαριέγκι και να στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Καπίνο.
 
Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε για τους “κίτρινους” το δεύτερο ημίχρονο. Ο Πρόμπιερζ πέρασε με την έναρξη του τον Νέτο και ο Βραζιλιάνος έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του. Με υπέροχη προσπάθεια κέρδισε φάουλ έξω απ’ την περιοχή του Καπίνο και με φανταστική εκτέλεση έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του, αφήνοντας… άγαλμα το νεαρό πορτιέρε.
 
Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, παρόλο που ο Φερέιρα πέρασε τους Ρούντολφ και Πετρόπουλο στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ο Άρης πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη, ενώ για τον Παναθηναϊκό αυτή ήταν η πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε