Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έδωσαν “Ελπίδα” οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Έδωσαν “Ελπίδα” οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη σημερινή προπόνηση βρέθηκαν στο ίδρυμα «Ελπίδα» μοιράζοντας χαρά, χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά, δείχνοντας έτσι για άλλη μια χρονιά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

O Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Ορέστης Καρνέζης, ο Χάρης Μαυρίας, ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, ο Σπύρος Φουρλάνος, ο Αντρέ Πίντο, ο Αναστάσιος Λαγός, ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο Ιμπραήμ Σισόκο, ο Χαμπίμπ Σο Πασέ και ο Αμπέγιε Κουίνσι Οβούσου, 14 μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δημοφιλείς παίκτες του Παναθηναϊκού, μαζί με τον προπονητή τους, Χουάν Ραμόν Ρότσα, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά με ζεστά χαμόγελα και πολλά δώρα.

Την ομάδα συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναίκού, κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου, τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναίκού, κύριοι Στράτος Σοπιλής και Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου καθώς και ο βοηθός προπονητής, Γιάννης Βονόρτας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Εμμανουήλ Παπασάββας, υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού και τους ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον που δείχνουν στα άρρωστα παιδιά καθώς και για τα δώρα και τα αυτόγραφα που τους προσέφεραν, δίνοντάς τους έτσι μεγάλη χαρά!

Ο κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου, αφού συνεχάρη την κυρία Βαρδινογιάννη για το έργο που επιτελεί, την διαβεβεβαίωσε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα στο πλευρό της για να στηρίξουν το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού της απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και για την πολύχρονη στήριξή του Παναθηναϊκού στα παιδιά με καρκίνο, και πρόσφερε στα μέλη της ομάδας το φετινό γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Πριν φύγουν οι επισκέπτες, στόλισαν με τις ευχές τους το «Δένδρο των Ευχών» που δεσπόζει στην είσοδο του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε