Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εφιαλτικός γύρος – Δεν λέει να…ξεκολλήσει απ’τον πάτο η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, μετά το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Μέτρια εικόνα των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τι δείχνουν οι αριθμοί για την Ένωση…

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να έχει συγκεντρώσει μόλις 12 βαθμούς σε 15 αγώνες! Η Ένωση έχει διανύσει το μισό πρωτάθλημα όντας μονίμως στον πάτο της βαθμολογίας, είτε… μόνη, είτε με συγκατοίκους. Η επίδοση αυτή είναι η χειρότερη στην ιστορία της!

Οι αριθμοί για τους “κιτρινόμαυρους” δείχνουν πολλά: Η ΑΕΚ παρέμεινε τις 10 από τις 15 πρώτες αγωνιστικές στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει την 3η χειρότερη συγκομιδή γκολ, με μόλις 11 τέρματα, έχει κάνει μόλις 128 τελικές, ενώ έφτασε να κάνει μέσο όρο 48 λάθη ανά ματς, έχοντας συνολικά 719!

Όσον αφορά τα γκολ που έχει πετύχει, η ομάδα που κατά καιρούς είχε κάποιους από τους μεγαλύτερους σκόρερ στο πρωτάθλημα, διαθέτει μόλις δύο παίκτες με τρία γκολ (Φούντας, Σταματής) και αυτοί είναι οι πρώτοι σκόρερ της, ενώ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 17 φορές.

Συν τις άλλοις, το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας είναι επιεικώς μέτριο, αφού σε αρκετές στιγμές του αγώνα με τον Ατρόμητο -αλλά και σε άλλα παιχνίδια- οι παίκτες δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη πάσα.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου είναι εμφανές πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Οι έξι πρώτες αγωνιστικές περιλαμβάνουν τα ματς με Αστέρα (εκτός), Ξάνθη (εντός), Άρη (εκτός), ΟΦΗ, Πανιώνιο (εντός) και Κέρκυρα (εκτός), στα οποία απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή πριν αρχίσουν τα δύσκολα με ΠΑΟΚ (εντός), Παναθηναϊκό (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) με ενδιάμεση στάση το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά.

“Λαβωμένη” η ΑΕΚ – Θλάση ο Κορδέρο

Στον πάτο και το 2013 – Ο Ιγκλέσιας…φρέναρε την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε