Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εφιάλτης στο δρόμο για τα αστέρια – ΠΑΟ-Κοπεγχάγη 0-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Εφιαλτική ευρωπαϊκή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραδόθηκε αμαχητί στην Κοπεγχάγη, επιτρέποντας της να πάρει τη δεύτερη νίκη της και να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου. Στο ύψος του στάθηκε μόνο ο κόσμος που τραγουδούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε το LIVE του αγώνα με βίντεο από τα γκολ και ΦΩΤΟ

Πατέρας: Δεν υπάρχει θέμα Νιόπλια

Παύλος Γιαννακόπουλος: Αυτό ήταν κατάντημα

Ένας Παναθηναϊκός χωρίς αρχή, μέση και τέλος εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και δικαιότατα ηττήθηκε από την ανώτερη Κοπεγχάγη που έκανε σωστά τα απολύτως απαραίτητα, φεύγοντας νικήτρια από την Αθήνα.

 
Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά, θέλησαν να πιάσουν από το “λαιμό” τους Δανούς και θα μπορούσαν να προηγηθούν μόλις στο 1ο λεπτό με το εκπληκτικό σουτ του Σισέ στο οποίο αντέδρασε εξαιρετικά ο Γουίλαντ.
 
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα χωρίς όμως να μπορέσουν να πλησιάσουν με αξιώσεις στην περιοχή των Δανών.
 
Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα η Κοπεγχάγη ξεθάρρεψε και ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της καλή αντεπίθεση. Ο Εντόι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Τζόρβας έκανε λανθασμένη εκτίμηση της φάσης βγαίνοντας μακριά από την εστία του και ο πρώην “πράσινος” άνοιξε το σκορ.
 
Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την ψυχρολουσία του πρώτου γκολ Χρειάστηκε να περάσουν 8 λεπτά για να έρθει και το δεύτερο “χτύπημα”. Ο Βίνγκαρντ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Τζόρβα, που φέρει και πάλι ευθύνη.
 
Οι Δανοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες μέχρι να βγει το ημίχρονο, αφού οι παίκτες του Νιόπλια δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.
 
Ο τεχνικός των πράσινων πέρασε στο ματς τον Σπυρόπουλο και τον Καραγκούνη στη θέση των Λουίς Γκαρσία και Κατσουράνη, αλλά δεν πρόλαβε να δει αν οι αλλαγές θα απέδιδαν.
 
Κι αυτό γιατί στο 48′ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.
 
Το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει αφού οι Δανοί κρατούσαν με μεγάλη ευκολία τη μπάλα και θα μπορούσαν να διευρύνουν τη νίκη τους μιας και είχαν δοκάρι στο 71′.

Στο τέλος οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τους παίκτες για την απογοητευτική τους εμφάνιση.

 
Πλέον η υπόθεση πρόκρισης δυσκολεύει πολύ για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και πλέον χρειάζεται να πάρει αποτέλεσμα στη Δανία αλλά και στη Ρωσία κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν που νωρίτερα είχε πάρει το βαθμό από την Μπαρτσελόνα.
ΠΑΟ: Τζόρβας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σαριέγκι, Μαρίνος, Βύντρα, Νίνης (58′ Πλεσί), Σισέ, Λέτο, Λουίς Γκαρσία (46′ Καραγκούνης), Σιμάο, Κατσουράνης (46′ Σπυρόπουλος).

 
Κοπεγχάγη: Γουίλαντ, Πόσπετς, Κλάουντεμιρ, Κβιστ (79′ Ντιλέινι), Γκρόνκιερ, Εντόι (76′ Σαντίν), Άντονσον, Βεντ, Βινγκάαρντ, Ζάνκα, Μπολανος (58΄Νέρεγκαρντ).
Η βαθμολογία του ομίλου
 
1. Κοπεγχάγη 6
2. Μπαρτσελόνα 4
3. Ρούμπιν Καζάν 1
4. Παναθηναϊκός 0
 
Επόμενη αγωνιστική (20/10)
 
Παναθηναϊκός – Ρούμπιν Καζάν
Μπαρτσελόνα – Κοπεγχάγη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε