Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έφτασε και αποθεώθηκε ο Ντιόπ

ΦΩΤΟ REUTERS
Έκπληκτος από τις εκδηλώσεις ενθουσιασμού του κόσμου της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του εμφανίστηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Περίπου 200 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να δουν από κοντά το νέο απόκτημα της ομάδας τους. Μόλις ο Ντιόπ έκανε την εμφάνιση του οι οπαδοί όρμησαν πάνω του περνώντας του κιτρινόμαυρα κασκόλ στους ώμους. Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία του αλλά γρήγορα ακολούθησε τους ρυθμούς του κόσμου, με τους οποίους αστειεύτηκε, κάνοντας μάλιστα “χάι-φάιβ” μαζί με κάποιους που τον πλησίασαν περισσότερο.
 
Ο κόσμος τον συνόδευσε ως το τζιπ, στο οποίο επιβιβάστηκε, το οποίο οι οπαδοί περικύκλωσαν και κουνούσαν πανηγυρικά, λίγο πριν τελικά ο Ντιόπ μετά… βασάνων αποχωρήσει.
 
Είμαι έκπληκτος από τον κόσμο. Θέλω να ικανοποιήσω τον κόσμο με την απόδοσή μου και είμαι ευτυχισμένος που θα αγωνιστώ για την ομάδα της ΑΕΚ. Έχω δει την ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη”, δήλωσε ο 32χρονος, που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα και θα υπογράψει το συμβόλαιό του, διετούς διάρκειας.
 
Μαζί με τον Σενεγαλέζο μέσο αφίχθη και ο πρόεδρος της “Ένωσης”, Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος τόνισε: “ Ο Ντιόπ ήταν η πρώτη επιλογή του προπονητή για τη θέση του αμυντικού χαφ. Μας πήρε βέβαια λίγο χρόνο να τον αποκτήσουμε… Είμαστε ικανοποιημένοι και με ενότητα μπορούμε να πάμε ψηλά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε