Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Έφτασε ο Ιμπαγάσα – “Θέλω το πρωτάθλημα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άριελ Ιμπαγάσα έφτασε στην Αθήνα όπου τον υποδέχτηκαν περίπου 20 φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος μέσος δήλωσε ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους. Δείτε το βίντεο.

Αν και όπως τόνισε ο ίδιος δεν έχει μιλήσει με κανέναν συμπατριώτη του που παίζει στην Ελλάδα εντούτοις φάνηκε να γνωρίζει πολλά πράγματα από τη νέα του ομάδα.

Ο πρώην μέσος της Βιγιαρεάλ αποθεώθηκε από τους 20 φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο Ελ. Βενιζέλος και του φόρεσαν κασκόλ της ομάδας.

Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος και αισιόδοξος με τη νέα προοπτική στην καριέρας του:

“Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην Ελλάδα. Θέλω να κατακτήσω με τον Ολυμπιακό πρωτάθλημα ξανά. Ξέρω για τον κόσμο του Ολυμπιακού και το θερμό “Γ. Καραϊσκάκης”. Δεν έχω μιλήσει με κανένα συμπατριώτη μου για την επιλογή μου να συνεχίσω στην ομάδα του Πειραιά.”

Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίξουν το ένα εκ. ευρώ.

Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός διεθνής μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ προορίζεται για αντικαταστάτης του Λουτσιάνο Γκαλέτι και η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετική.
 
Η απόκτηση του Ρόμενταλ δεν σημαίνει, όμως, πως μπαίνει στο συρτάρι το όνομα του Μάουροι Καμορανέζι. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι είναι να ντύσουν στα “ερυθρόλευκα” και τον άσο της Γιουβέντους με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να χειρίζεται και αυτή την υπόθεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε