Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Έφτασε τις επτά απουσίες η ΑΕΚ – Χωρίς Λεονάρντο με ΠΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τους τραυματισμούς των Γκούντιονσεν, Λυμπερόπουλου, Καφέ, Βάργκας και Δέλλα, αλλά και την απουσία του Γκέντσογλου, (δεν υπολογίζεται πλέον), ο Νίκος Κωστένογλου πρέπει να αντιμετωπίσει και την απουσία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού
 
Ο Λεονάρντο, μετά το άσχημο χτύπημα που δέχτηκε από τον αμυντικό της Κέρκυρας, Γκουστάβο, έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγο για κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.
 
Τα πράγματα όμως ήταν χειρότερα, καθώς ο απεικονιστικός έλεγχος έδειξε διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, πράγμα που σημαίνει πως η απουσία του κυμαίνεται περίπου στις 15 μέρες.
 
Ο “Λεό” θα ξεκινήσει άμεσα φυσιοθεραπεία, προκειμένου να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Περιστερίου. Τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Στουρμ Γκρατς είναι σίγουρο πως θα τα χάσει.
 
Ο τραυματισμός του Λεονάρντο έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Λυμπερόπουλου, Καφέ, Βάργκας, Δέλλα και Γκούντγιονσεν που είναι τραυματίες και θα λείψουν πάνω από 20 μέρες, ενώ και ο Γκέντσογλου είναι εκτός, καθώς δεν υπολογίζεται πλέον.
 
Να πούμε πως στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα εκτίσει και την τιμωρία του (για κάρτες που συμπλήρωσε) και ο Τραϊανός Δέλλας, εκμεταλλευόμενος έτσι και την απουσία του απ’ τον συγκεκριμένο αγώνα, λόγω του τραυματισμού του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε