Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Έφυγε” ο Λάζαρος Μουρκάκος

Φτωχότερη είναι από το βράδυ της Παρασκευής η αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια καθώς σε ηλικία 43 ετών ο Λάζαρος Μουρκάκος έφυγε από την ζωή. Ανακονώσεις από ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο.
 
Ο Λάζαρος Μουρκάκος ήταν επί σειρά ετών ρεπόρτερ Ολυμπιακού στον Φίλαθλο, παράλληλα εργάστηκε στην κρατική τηλεόραση κάνοντας μεταδόσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε ρεπορτάζ Ολυμπιακού και αρθρογραφούσε σχετικά στο contra.gr.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την ξαφνική απώλεια του συναδέλφου, Λάζαρου Μουρκάκου, ο οποίος χάθηκε χθες σε ηλικία 46 ετών. Ο Λάζαρος Μουρκάκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1965. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές παρακολούθησε τα σεμινάρια δημοσιογραφίας της Ένωσης Συντακτών και στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται το 1984 στην εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ». Στη συνέχεια το 1985 πήγε στον «ΦΙΛΑΘΛΟ», όπου εργαζόταν έως τον απρόσμενο θάνατό του.
Επίσης είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ, πάντοτε ασχολούμενος με το αθλητικό ρεπορτάζ. Ο Λάζαρος Μουρκάκος υπήρξε ένας πολύ καλός συνάδελφος, σεβαστός από όλους, ευγενής και αξιοπρεπής, ο οποίος έφυγε ξαφνικά και απροειδοποίητα ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Η κηδεία του Λάζαρου Μουρκάκου θα γίνει τη Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 στις 11.30 το πρωί στο Νεκροταφείο της Νίκαιας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον εξαίρετο συνάδελφο.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ
Με συντριβή και οδύνη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ  πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού συναδέλφου, τακτικού μέλους του Συνδέσμου και της ΕΣΗΕΑ, Λάζαρου Μουρκάκου, που έφυγε σε ηλικία μόλις 46 ετών, χθες το βράδι από ανακοπή της καρδιάς. Ο Λάζαρος Μουρκάκος γεννήθηκε στον Πειραιά.  Ήταν από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στην «ΕΡΤ» και στην εφημερίδα «Φίλαθλος»,  καθώς επίσης και σε άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα.
Η απώλεια του Λάζαρου είναι τεράστια, γιατί εκτός από την αδιαμφισβήτητη δημοσιογραφική του αξία, διακρινόταν για το ήθος, την ευγένεια και το σεβασμό του προς τους συναδέλφους του. Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών,εκφράζει, εκτός από τα αισθήματα οδύνης, τα πιο θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 11 Απριλίου, στις 11.30 το πρωί, από το Νεκροταφείο της Νίκαιας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε