Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έφυγε” ο Στέφανος Γιώρης!

“Έφυγε” ο Στέφανος Γιώρης!

Η οικογένεια του Άρη πενθεί τον χαμό του ανθρώπου που αναμόρφωσε τις “μικρές” ομάδες του συλλόγου και ο οποίος νικήθηκε την Παρασκευή από την επάρατη νόσο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Άρη:

«Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του ΑΡΗ. Ένας μεγάλος Αρειανός δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ο Στέφανος Γιώρης, πλέον θα παρακολουθεί τον αγαπημένο του ΑΡΗ από τον Παράδεισο καθώς νικήθηκε από την επάρατο νόσο. Η ψυχή των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ, τα τελευταία χρόνια, ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την Κ20 και την Κ17 έφυγε από την ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Πρώτη φορά έχασε… μάχη ο Στέφανος. «Έφυγε» από κοντά μας… Πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ20. Πρωταθλητής στις καρδιές όλου του κόσμου του ΑΡΗ, καθώς για τον ίδιο- όπως είχε πει- ο μεγαλύτερος τίτλος ήταν η τιμητική πλακέτα που του δόθηκε από τον SUPER-3 πριν από λίγους μήνες.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου, την σύζυγό του και βεβαίως σε δύο «δικά» μας παιδιά, τους γιους του, τον αρχηγό της Κ20 Αλέξανδρο και τον γυμναστή της πρώτης ομάδας Γιάννη.

Το «τελευταίο αντίο» στον Στέφανο Γιώρη θα πραγματοποιηθεί αύριο Μ. Σάββατο στις 12:00 στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε