Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Έγινε κι αυτό στις Σέρρες: Διέψευσαν την υποτιθέμενη παραίτηση τους οι… παραιτηθέντες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός. 9 μέλη του ΔΣ, το οποίο με δημόσια δήλωση του αντιπροέδρου Δημήτρη Φιλίππου είχε παραιτηθεί σύσσωμο, με ανακοίνωση τους αρνούνται ότι έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

Την ώρα που στο επίσημο site της ΠΑΕ εξακολουθεί να υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

“Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ θέτει την παραίτηση του στη διάθεση του Προέδρου, Πέτρου Θεοδωρίδη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποδοκιμασίες και ύβρεις εις βάρος του. Ο Πρόεδρος έκανε αποδεκτή την παραίτηση και δήλωσε ότι παραιτείται και ο ίδιος, παραχωρώντας σε όποιον επιθυμεί το πακέτο των μετοχών.”

9 από τα μέλη του διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν παραιτηθεί:

“Σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Δημήτρη Φιλίππου, που αφορούσε την υποτιθέμενη παραίτηση μας από το Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, διευκρινίζουμε ότι ουδέποτε υπήρξε παραίτηση και πιστεύουμε πως η παραπάνω ανακοίνωση έγινε υπό το βάρος της συναισθηματικής φόρτισης από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Επειδή οι στιγμές για το παρόν και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας είναι κρίσιμες δηλώνουμε πως πάσα κατεύθυνση ότι εμείς παραμένουμε αγωνιστές για την ομάδα μας και ξεκινούμε διαδικασίες για άμεση σύγκληση διοικητικού συμβουλίου εντός 3 ημερών όπου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις, πάντα με γνώμονα την αγάπη και την αγωνία μας για τον Πανσερραϊκό.”
Με τιμή τα μέλη του Δ.Σ
ΦΡΙΞΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΙΛΑΝΙΔΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΕΓΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε