Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Έγινε ο… γάμος, Καβάλα – Άρης 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Άρης προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου μπροστά σε χιλιάδες φίλους τους που ταξίδεψαν στην Καβάλα έχοντας προσκλητήρια γάμου! Σοβαρά επεισόδια πριν τον αγώνα.

Αποθέωση και πάρτι γενεθλίων στο “Βικελίδης’

“Δολοφoνικά” επεισόδια στην Καβάλα

Τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν πριν τον αγώνα μέσα και έξω από το “Ανθή Καραγιάννη” επηρέασαν τους παίκτες που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μουδιασμένοι. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Σηφάκη. Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στην ροή του αγώνα, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Κόκε βρέθηκε απέναντι από τον Ιτάνζ προσπάθησε να τον περάσει, η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του επιθετικού των κιτρινόμαυρων και κατέληξε στα δίχτυα.

 
Στην επανάληψη η Καβάλα μπήκε αποφασισμένοι να τα παίξει όλα για όλα με τον Ντε Μος να χρησιμοποιεί μέχρι και τον Ντουγκλάο σε θέση σέντερ φορ. Κατάφερε να ισοφαρίσει με το ασύλληπτο σουτ του Ντιέ από τα 35 μέτρα, ενώ έχασε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τους χώρους και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, όμως ο Κόκε σημάδεψε το δοκάρι στο 87΄ και στη συνέχεια της φάσης ο Τζόνσον δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 
Ο Άρης θα περιμένει στον τελικό έναν εκ των Παναθηναϊκό ή ΠΑΣ Γιάννινα με τους “πράσινους” να είναι το φαβορί μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΒΑΛΑ: Ιτάνζ, Μουρ (46′ Πετκάκης), Ντουγκλάο, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Θεοδωρέλλης, Ορούμα (46′ Ιωάννου), Ρινκόν, Ονουάτσι, Γιάννου (Ντομπρασίνοβιτς), Ντιέ.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί, Κάλβο, Κόκε, Νασούτι, Κάμπορα, Πρίττας, Μεριέμ (58′ Χαβίτο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε