Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ… ΚΟΡΕΑΣ και αν πάμε έτσι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ… ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Με την αμυντική της γραμμή να παραπαίει η Εθνική Ελλάδος γλίτωσε την ήττα μένοντας στο 2-2 με την Δημοκρατία της Κορέας, η οποία είχε και δύο δοκάρια, στο πρώτο τεστ πριν το Μουντιάλ.

Ρεχάγκελ: Περιμένω να γίνουμε καλύτεροι

Χάνει την προετοιμασία αλλά προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Σηφάκης

To LIVE του αγώνα

Μόνο ικανοποιημένος δεν μπορεί να έμεινε ο Ότο Ρεχάγκελ από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του Μουντιάλ. Με αντίπαλο, ίσως, την χειρότερη από τις 32 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο η Εθνική κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις και σώθηκε από Σηφάκη, κυρίως, και Τζόρβα.

 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε καλύτερα το ματς, απείλησε στο 1ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 2΄με τον Κατσουράνη.
 
Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Η Δημοκρατία της Κορέας ανέλαβε τα ηνία του ματς, είχε δοκάρι στο 12΄με τον Γιο, ισοφάρισε με τον εκπληκτικό Τάε Σε στο 23΄, είχε δεύτερο δοκάρι και πάλι με τον Τάε Σε στο 28΄και έχασε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.
 
Χάρη στον Σηφάκη το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι πέντε αλλαγές του Ρεχάγκελ προσπάθησαν συμμαζέψουν κάπως την κατάσταση. Μάλιστα η Εθνική κατάφερε να προηγηθεί και πάλι μετά από στημένα φάση με τον Χαριστέα. Η χαρά όμως για τους διεθνείς κράτησε μόλις τρία λεπτά καθώς ο Τάε Σε “ξεχαρβάλωσε” για ακόμα μία φορά την ελληνική άμυνα και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Τζόρβα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης (46’ Τζόρβας), Σπυρόπουλος, Βύντρα (46’ Σεϊταρίδης), Μόρας, Κυργιάκος (46’ Α. Παπαδόπουλος), Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (62’ Πατσατζόγλου), Σαμαράς (46’ Χαριστέας), Σαλπιγγίδης, Γκέκας (46’ Καπετάνος)

Β. ΚΟΡΕΑ: Ρι Μιόνγκ Γκουκ, Τσα Γιόνγκ Χιόκ, Πακ Ναμ Τσολ, Ρι Κβανγκ Τσον, Γι Γιούν Ναμ, Χονγκ Γιόνγκ Γιο, Μουν Ιν Γκουκ, Πακ Τσολ Γιν, Ναμ Σονγκ Τσολ, Αν Γιόγκ Χακ, Γιόνκ Τάε Σε

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε