Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έγινε το… μπαμ – Στη Μπάγερν Μονάχου ο Γκουαρντιόλα!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε τα… χέρια με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα να αναλαμβάνει την ομάδα από το προσεχές καλοκαίρι. Σταματά την προπονητική ο Γιουπ Χάινκες

Το απόγευμα της Τετάρτης η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοινώθηκε από την πλευρά του γερμανικού συλλόγου καο ο Γκουαρντίλα γίνεται έτσι ο πρώτος ισπανός τεχνικός που κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Μονάχου.

Οι απολαβές του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ενώ η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του θα είναι τρία χρόνια και συγκεκριμένα ως το καλοκαίρι του 2016.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένας τόσο καλός προπονητής τον οποίον ήθελαν πολλές κορυφαίες ομάδες, ήρθε στην Μπάγερν. Είναι ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει όχι μόνο την ομάδα αλλά ολόκληρο το γερμανικό ποδόσφαιρο να αποκτήσει περισσότερη λάμψη», ήταν τα λόγια του προέδρου της ομάδας, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Ο νυν τεχνικός της Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν είναι προγραμματισμένο να σταματήσει την προπονητική του καριέρα, ενώ είναι πολύ νωρίς ακόμη να ειπωθεί αν θα λάβει κάποια άλλη (τιμητική) θέση στον σύλλογο της Μπουντεσλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε