Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έγινε του…Άρη στην Θεσσαλονίκη

Έγινε του…Άρη στην Θεσσαλονίκη
Η νύχτα έγινε μέρα. Το αεροδρόμιο Μακεδονία πήρε “φωτιά”. Και πως να μην πάρει αφού το 3-2 ήταν ικανό να ανάψει ξανά τα αίματα, αυτή την φορά με την καλή έννοια στους Αρειανούς!

Περισσότεροι από 500 οπαδοί των κίτρινων περίμεναν τους παίκτες του Έκτορ Ραουύλ Κούπερ τα ξημερώματα για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Μαδρίτης.
 
Η αποστολή έφτασε λίγο μετά τις 6.30 και όπως είναι λογικό έγινε χαμός. Οι παίκτες και ο προπονητής πνίγηκαν στις αγκαλιές των οπαδών που τους ευχαρίστησαν με αυτόν τον τρόπο για την απίστευτη χαρά που τους έδωσαν.
 
Την τιμητική τους είχαν ο Σέρχιο Κόκε ο Νίκος Λαζαρίδης και βέβαια ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων. Τώρα όμως όλα έχουν ξεχαστεί.
 

Ο Μίσελ ήταν ο μόνος που κατάφερε να πει δύο κουβέντες: “Ευχαριστούμε τον κόσμο και που ταξίδεψε μαζί μας όπως και αυτούς που ήρθαν στο αεροδρόμιο. Ήταν μια πολύτιμη νίκη. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι και γνωρίζαμε πως με σοβαρότητα θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό το πράξαμε και τώρα αυτό που μένει είναι να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο ματς για να προκριθούμε στην επόμενη φάση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε