Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εγκαταλείπουν το… σκάφος – Παραιτήθηκε απ’ την ΑΕΚ ο Κωνσταντινίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρελθόν από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αποτελεί από την Παρασκευή ο πιο στενός συνεργάτης του Σταύρου Αδαμίδη, Γιώργος Κωνσταντινίδης.
Ο ίδιος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ένωσης για την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και ευχήθηκε να βγει η ΑΕΚ από την κρίση το συντομότερο δυνατό και χωρίς περαιτέρω απώλειες.
 
Οπαδοί των “κιτρινόμαυρων” είχαν αμφισβητήσει την αφοσίωση του Γιώργου Κωνσταντινίδη στα καθήκοντά του, τον κατηγορούσαν ως οπαδό του Παναθηναϊκού και τον αποκαλούσαν απλώς έναν έμμισθο υπάλληλο της ΠΑΕ, δίχως συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα.

Ο ειδικος σύμβουλος του προέδρου έκανε γνωστή την παραίτηση του με την παρακατω επιστολή που έστειλε στο aek365.gr όπου αναφέρεται στην θητεία του και ευχαριστεί τους πάντες από την οικογένεια της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Κωνσταντινίδη:

“Αθήνα, 20 Ιανουαρίου 2012
 
Σήμερα ζήτησα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει αποδεκτή την παραίτησή μου, την οποία είχα δηλώσει από τις 30/11/11 και είχε αρνηθεί μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση της ομάδας και με χρονικό ορίζοντα 45 ημερών.
 
Στην πορεία της θητείας μου στην ΠΑΕ ΑΕΚ έως και σήμερα, έπραξα απολύτως επαγγελματικά και με συνέπεια, σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας.
 
Ο ρόλος μου ως Σύμβουλος του Προέδρου σε λειτουργικά θέματα της εταιρείας και ως Εκτελεστικός Διευθυντής αυτής, έφερε μία σημαντική βελτίωση σε επίπεδο εσόδων-εξόδων, αλλά και χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και μία καλύτερη οργάνωση στην εύρυθμη λειτουργία της.
 
Λάθη έγιναν και σίγουρα θα γινόντουσαν από μία ομάδα ανθρώπων που δούλεψε, πραγματικά πολύ, για να μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να σημαίνει ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.
 
Από την πλευρά μου βοήθησα, επίσης, όσο μπορούσα και στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μου να υπάρξει μία άρτια συνεργασία με όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, αλλά και με όλα τα μέλη που απαρτίζουν την οικογένειά της ΑΕΚ (Ερασιτεχνική, Παλαίμαχοι, Σύνδεσμοι Φιλάθλων).
 
Η απόφασή μου να αποχωρήσω λήφθηκε με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και οφείλεται καθαρά σε προσωπικούς λόγους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντάς μου μία τόσο σημαντική θέση στην ΑΕΚ. Όλους τους συνεργάτες μου στην ΠΑΕ και στην EMPIRE, για την προσπάθεια που κάναμε μαζί με πίστη και αφοσίωση για την εξέλιξη και ανάπτυξη των ιδανικών της ομάδας. Για την υπομονή και τη δύναμη που έδινε ο ένας στον άλλον καθημερινά και για την αγωνιστικότητά τους.
 
Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους ανθρώπους του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (Ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Στελέχη) των περιόδων 2010-2012 για την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό τους που ως αποτέλεσμα είχε την κατάκτηση του Κυπέλλου 2010-2011 και την αξία πορεία έως σήμερα στο Πρωτάθλημα.
 
Τέλος, ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΚ, τόσο αυτούς που με εμπιστεύτηκαν, όσο και αυτούς που με αμφισβήτησαν, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα προσπαθούσα κάθε μέρα να κάνω το καλύτερο και μέγιστο δυνατό για την ομάδα που αγαπούν.
Με την ελπίδα η ΑΕΚ να ξεπεράσει άμεσα τη δύσκολη διοικητική περίοδο που διανύει, εύχομαι καλές και πολλές επιτυχίες για τη συνέχεια και σύντομα να γυρίσει με όλα της τα Τμήματα, στο φυσικό της χώρο, τη Νέα Φιλαδέλφεια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε