Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Έγκλημα” Γουέμπ, τιμωρία Τζέραρντ και νίκη-πρόκριση της Μάντσεστερ – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ REUTERS.

Το μεγάλο ντέρμπι του κυπελλου Αγγλίας μπορεί να μην είχε σπουδαίο θέαμα αλλά είχε πολλά και ενδιαφέροντα. Η Γιουνάιτεντ νίκησε με 1-0 την Λίβερπουλ χάρη στο πέναλτι που φαντάστηκε ο Γουέμπ και μετέτρεψε σε γκολ ο Γκιγκς. Αποβλήθηκε ο Τζέραρντ για δυνατό μαρκάρισμα στον Κάρικ.

Ο Κένι Νταγκλίς έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Λίβερπουλ αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί αφού ο Χάουαρντ Γουέμπ έβαλε το… χεράκι του.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Μπερμπάτοφ βούτηξε στην μεγάλη περιοχή από δήθεν μαρκάρισμα του Άγγερ και ο διεθνής ρέφερι χωρίς δισταγμό έστησε τη Λίβερπουλ στα 11 βήματα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Βούλγαρος δήλωσε μετά το ματς ότι η φάση ήταν καθαρή και σωστά ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι.

Η βουτιά του Μπερμπάτοφ

Ο Γκιγκς νίκησε τον Ρέινα και χάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας.

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ και σε αυτό έπαιξε ρόλο η αποβολή του αρχηγού της Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος με πολύ δυνατό μαρκάρισμα λίγο έλειψε να κόψει τη μπάλα στον Κάρικ. Ευτυχώς δεν τον βρήκε καλά και έτσι ο παίκτης της Μάντσεστερ συνέχισε τον αγώνα. Ο Τζέραρντ σωστά είδε την κόκκινη κάρτα στο 32΄.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε