Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΑΕΚ το άτοκο δάνειο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ ενέκρινε την ταμειακή διευκόλυνση που προσέφερε φίλος της ομάδας, ύψους 400.000 ευρώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ έδωσαν την έγκρισή τους στην εκταμίευση του ποσού που δίνει φίλος της ομάδας ο οποίος εκπροσωπείται από τον Άκη Λιμοντζόγλου.

Τα χρήματα θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ και θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες της ομάδας. Από τα 400.000 ευρώ, το 1/4 θα πάει στην Ερασιτεχνική και τα υπόλοιπα θα πάνε στους λογαριασμούς των παικτών, ώστε να καλυφθεί μέρος των οφειλομένων.

Ο άγνωστος επιχειρηματίας θα πάρει πίσω τα χρήματά του την επόμενη σεζόν, από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

“Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

α. Η υπογραφή της σύμβασης με εταιρεία του εξωτερικού και τον νόμιμο εκπρόσωπο αυτής κ. Θεόδωρο Λιμοντζόγλου για χορηγία άτοκου δανείου ποσού 400.000 ευρώ, εκ των οποίων 300.000 για την ΠΑΕ και 100.000 για την Ερασιτεχνική έναντι οφειλών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υποχρεούται να επιστρέψει το ως άνω ποσό τον Σεπτέμβριο του 2013.

Ειδικώς συμφωνήθηκε ότι αν εντός τριών ημερών από σήμερα δεν μπουν τα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ, η ανωτέρω συμφωνία δεν θα έχει καμία ισχύ.

β. Επίσης, όπως είχαν υποχρέωση, οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρέλος και Παναγιώτης Βαλασόπουλος έκαναν την παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων που τους είχαν ζητηθεί, ενώ η συγκεκριμένη ενημέρωση θα συνεχιστεί αν ζητηθεί από οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ”

Χωρίς Μητρόπουλο στο “Καραϊσκάκη” η ΑΕΚ!

Μπουγαΐδης: Δεν παλεύουμε μόνοι μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε