Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έγραψε… ιστορία ο Ατρόμητος!

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι “κυανόλευκοι” πήραν “λευκή” ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου και έχοντας το υπέρ τους 2-1 από τον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι, πήραν  για πρώτη φορά στην ιστορία τους το εισιτήριο για τον τελικό της 30ης Απριλίου!
Δείτε το LIVE του αγώνα

Η πρόκριση φαίνεται πως ήρθε πιο εύκολα απ’ όσο θα περίμεναν οι Περιστεριώτες, αφού η ομάδα του Ντράγκαν Κοκκότοβιτς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει το καλό πρόσωπο έχει εμφανίσει στους αγώνες του πρωταθλήματος.

 
Εξαιρετικά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο οι “κυανόλευκοι”, κέρδισαν το κέντρο με τους εξαιρετικούς Νεμπεγλέρα και Σφακιανάκη, ενώ έχασαν και τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν ο Αναστασάκος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 71′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Άλβαρες, Ρόκας (63′ Ακόστα), Ούμπιντες, Μόνχε, Μπρέσκα (56′ Μαρτίν), Σολάκης (78’ Νέμεθ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο (83’ Σαμπού), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο (58′ Τάτος), Καμαρά (70′ Αναστασάκος).

Διαιτητής: Κακκός. Βοηθοί: Τάτσης, Καρσιώτης.

Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε