Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Είδε το… φως του ο Εργοτέλης – Πρώτο “διπλό” για τους Κρητικούς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η 35λεπτη διακοπή λόγω πτώσης τάσης στη Λιβαδειά δεν επηρέασε τον Εργοτέλη που χάρη στο αυτογκόλ του Λισγάρα στο 7′ νίκησε τον Λεβαδειακό και πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Στη Λιβαδειά οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για τους παίκτες αφού ο δυνατός άνεμος επηρέασε τις προσπάθειες τους. Ο Εργοτέλης ξεκίνησε πιο δυνατά και μόλις στο 7ο λεπτό προηγήθηκε.

 
Ο Τζανακάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Λισγάρας άθελα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
 
Ο Λεβαδειακός συνήλθε γρήγορα και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που είχε στο πρώτο ημίχρονο.
 
Το ματς διακόπηκε λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου, στο 55ο λεπτό και συνεχίστηκε μετά από 25 λεπτά με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται εμφανώς επηρεασμένες.
 
Παρά τις προσπάθειες του Λεβαδειακού να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ με τον Λεάλ στο 73΄και τον Ρέντζα στο 78΄να μην βρίσκουν στόχο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε