Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Είδε ΑΣΤΕΡΑκια στην Τρίπολη – Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Λίγες μέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Βελοντρόμ οι “ερυθρόλευκοι” παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στην Τρίπολη, γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τον Αστέρα και βλέπουν το πρωτάθλημα να απομακρύνεται.

Χαρακτηριστικό είναι πως ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 29 λάθη και τρεις τελικές προσπάθειες, όλες εκτός εστίας.
 
Ο Αστέρας έπαιξε ψυχωμένα και απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό. Μετά την σέντρα του Φόρμικα, ο Μπρέσκα έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να σώζει πάνω στη γραμμή στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Βαλβέρδε είδε τον Μέλμπεργκ να αποχωρεί τραυματίας στο 22΄, και τέσσερα λεπτά μετά τον Μέγιερι να σώζει με διπλή προσπάθεια μετά από προσπάθεια του Χούλι.
 
Το σουτ του Μιραλάς στο 31΄αποδείχθηκε μία μεμονωμένη στιγμή και το γκολ που φαινόταν πως θα έρθει από τους γηπεδούχους έγινε γεγονός στο 42΄. Μετά το μακρινό σουτ του Τσαμπούρη ο Μέγιερι έδιωξε, όμως δεν πρόλαβε τον Ροτζέριο και τον ανέτρεψε εντός της περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Ροτζέριο νικώντας τον Ούγγρο τερματοφύλακα στο 42΄.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βαλβέρδε έβαλε τον αρνητικό Μόνχε και έβαλε τον Πάντελιτς δίνοντας πνοή επιθετικά στην ομάδα του, όμως και πάλι ο Αστέρας απείλησε πρώτος με το σουτ του Μπρέσκα στο 59΄που ανάγκασε σε διπλή επέμβαση τον Μέγιερι.
 
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε ασφυκτικά και έφτασε κοντά στο γκολ με τις κεφαλιές των Τζιμπούρ και Πάντελιτς στο 60ο λεπτό, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Χακόμπο έσωσε εντυπωσιακά. Κι εκεί που οι “ερυθρόλευκοι” είχαν βρει τα πατήματα τους ήρθε το δεύτερο γκολ του Αστέρα. Η πάσα απομάκρυνση του Αλβάρες μετατράπηκε σε ασίστ όταν ο Περόνε πέρασε στο σπριντ τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε από μακριά τον εκτός θέσης Μέγιερι.
 
Στη συνέχεια οι Πειραιώτες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς αλλά οι προσπάθειες του Τζιμπούρ στο 78΄και το 86΄δεν βρήκαν στόχο.
 
Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τους ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την πρώτη τους φετινή ήττα και την πρώτη στην επαρχία μετά από 10 αγώνες που τον φέρνει 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Τσαμπούρη, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα (68’ Αλβάρες), Μπρέσκα, Χουανίτο, Ροζέριο, Χούλι (63’ Πιπίνης), Ράγιος, Περόνε (76’ Ουσέρο).

Ολυμπιακός: Μέγερι, Τοροσίδη, Μόνχε (46’ Πάντελιτς), Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ (22’ λ.τ. Χολέμπας), Μανιάτη, Μοδέστο (66’ Φετφατζίδης), Μιραλάς, Μαρκάνο, Φουστέρ, Τζεμπούρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε