Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ – Επίθεση σε παίκτες του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δυστυχώς ένα από τα εντυπωσιακότερα ματς στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ αμαυρώθηκε από τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ματς. Εκτός από τα όσα έδειξαν οι κάμερες, ανεγκέφαλοι συνέχισαν την επίθεση στους παίκτες του Ολυμπιακού και μέσα στη φισούνα.

Τα 3,5 τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα κατάφεραν να αμαυρώσουν τα υπόλοιπα 45 λεπτά… Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο παρκέ και μόλις η κόρνα ακούστηκε επιτέθηκαν αρχικά στον Μπουρούση τον οποίο προσπαθούσαν να προστατεύσουν οι Διαμαντίδης, Σάτο, ενώ ο διεθνής σέντερ γύρισε και ανταπέδωσε μερικές από τις κλωτσιές που δέχτηκε.


Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να πάνε προς τα αποδυτήρια αλλά οι ανεγκέφαλοι συνέχισαν το έργο τους και στη φισούνα.

Όπως κατα γγέλουν άνθρωποι του Ολύμπιακού εκτός από τον Μπουρούση προπηλακίστηκαν και οι Έρτσεγκ, Νίλσεν, Παπανικολάου ενώ ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο και αποκόμισε μαυρισμένο μάτι.

Ο Νίλσεν δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ ένα δυναμιτάκι έσκασε μπροστά στον Παπαλουκά. Ο Διαμαντίδης αφού πρώτα προστάτευσε τον Μπουρούση όσο μπορούσε στη συνέχεια το ίδιο έκανε και με τον Χαλπερίν.

Με μεγάλη δυσκολία οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν τελικά στα αποδυτήρια. Νωρίτερα υπήρξε και επεισόδιο μεταξύ του Τόμιτς και του κομισαρίου του αγώνα, Μιχάλη Γιοχαλή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε