Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Είμαστε μια γροθιά”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την διάκριση στο Ευρωμπάσκετ δήλωσαν κατά την αναχώρηση τους για την Λιθουανία οι διεθνείς και ο Ηλίας Ζούρος

Συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: “Ξεκινάει το τουρνουά. Στόχος είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Κοιτάμε το ματς με τη Βοσνία και τίποτα άλλο. Οποιοσδήποτε υποτιμήσει οποιονδήποτε θα το πληρώσει ακριβά και εμείς δε πρέπει να πέσουμε σε αυτή τη παγίδα. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Είμαστε ομάδα με ενθουσιασμό. Νεανική ομάδα. Δεν έχουμε τους πολύ έμπειρους παίκτες αλλά ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο κ αυτό θα προσπαθήχσουμε να βγάλουμε”.
 
Από την πλευρά του ο Κώστας Κουφός είπε: “Προετοιμαστήκαμε 40 μέρες για να είμαστε έτοιμοι από τη Τετάρτη και μετά είμαστε παίκτες με ενθουσιασμό, νεαροί που έχουμε ψηλούς στόχους. Θέλουμε να αποδείξουμε πολλά. Έχουμε απουσίες αλλά έχουμε και παίκτες όπως ο Ζήσης, ο Μπουρούσης και ο Φώτσης που είναι αρκετά έμπειροι”.
 
Δηλώσεις στο αεροδρόμιο έκανε και ο Κώστας Βασιλείαδης αναφέροντας: “Πάμε για ότι καλύτερο προετοιμαστήκαμε καλά, δώσαμε πολλά φιλικά και πλέον πάμε για τα επίσημα για να καταφέρουμε ότι καλύτερο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε