Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Είναι ακόμα ζωντανός

Τοροσίδης και Γκαλέτι συνδιάστηκαν στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού
Τοροσίδης και Γκαλέτι συνδιάστηκαν στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε αλλά επικράτησε της Λάρισας με 2-1 και μείωσε στους 5 βαθμούς την διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Λίγος κόσμος στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Αποδοκιμάστηκε ο Ζίκο.

Με την έναρξη του αγώνα οι περίπου 20.000 θεατές που βρέθηκαν στο Φαληρικό γήπεδο άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Βραζιλιάνο προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο.

Ο Ζίκο δήλωσε ότι αν θέλει η διοίκηση θα φύγει.

Διάστρεμμα ο Μήτρογλου

Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6ο λεπτό με τον Βιέρα να νικάει στο τετ α τετ τον Μήτρογλου. Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό μούδισμα ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως ο Ολυμπιακός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό όταν ο Όσκαρ βρήκε με κάθετη πάσα τον Μαρέσκα μέσα στην περιοχή και ο Ιταλός πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και δύο λεπτά μετά πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Τοροσίδη να σεντράρει και τον Γκαλέτι να ευστοχεί με γυριστό σουτ. Η κεφαλιά του Όσκαρ στο 42΄ και το φάουλ του Γκαλέτι στο 44΄ δεν βρήκαν στόχο και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι “Πειραιώτες” παρουσιάστηκαν αγνώριστοι και η ομάδα του Μαρίνου Ουζούνιδη ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο. Η μείωση του σκορ ήταν θέμα χρόνου με βάση την εικόνα του ματς  και έγινε στο 81ο λεπτό με τον Ρομέου να πλασάρει ιδανικά τον Νικοπολίδη.

Η ομάδα του Ζίκο καρδιοχτύπησε στα τελευταία λεπτά αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το τελευταίο σφύριγμα από τον Χαραλαμπίδη συνοδεύτηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Γκαλίτσιος, Μαρέσκα, Όσκαρ (73’ Ντιόγο), Τοροσίδης, Λεονάρντο (83’ Λεντέσμα), Γκαλέτι, Μήτρογλου (61’ Ντάρμπισαϊρ).

Λάρισα (Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Βελάσκο, Κατσιαρός (46’ Φερέιρα), Ιγκλέσιας (65’ Ζέσους), Ρομέου, Κυριακίδης (79’ Βλασόπουλος), Φλάβιο, Πούρι, Κάσας. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε