Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Είναι δικό της – Νίκησε και τη Σάλκε η Ντόρτμουντ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.
Μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν, η Ντόρτμουντ κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Σάλκε και ετοιμάζεται για τη φιέστα του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, αφού οι Βαυαροί έμειναν στο 0-0 με την Μάιντς στο Μόναχο και πλέον έχουν διαφορά 8 βαθμών από την κορυφή.
Ούτε το αήττητο σερί των 10 εντός έδρας αγώνων της Σάλκε, ούτε το γρήγορο γκολ του Φαρφάν μπόρεσαν να σταματήσουν την πορεία της Ντόρτμουντ προς το 8ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Πίστζεκ και Κελ πέτυχαν τα τέρματα της ανατροπής της Μπορούσια που πλέον βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο αφού έχει διαφορά 8 βαθμών από την Μπάγερν και απομένουν 3 αγωνιστικές.

Η Ντόρτμουντ εχει τη δυνατότητα στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στην Γκλάντμπαχ να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Η Μπάγερν έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αφού έμεινε στο 0-0 με την Μάιντς και πλέον επικεντρώνεται στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ.

 
Χορταστικό ματς στο Λεβερκούζεν, με την Χέρτα του Ρεχάγκελ να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά η νίκη της Άουγκσμπουργκ στην έδρα της Νυρεμβέργης, της δυσκολεύει ιδιαίτερα το έργο της παραμονής.
 
Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα:
 
Σάλκε – Ντόρτμουντ 1-2 (9′ Φαρφάν – 17′ Πίστζεκ, 63′ Κελ)
Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 1-2 (27′ Χέλμες – 13′ Ερλ, 88′ Λάνγκαμπ)
Καϊζερσλάουτερν – Νυρεμβέργη 0-2 (43′, 74′ Πέκχαρτ)
Αμβούργο – Αννόβερο 1-0 (12′ Σον)
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Χέρτα 3-3 (44′ Σούρλε, 51′, 84′ Κίσλινγκ – 63′ Λασόγγα, 72′. 77′ Τορουν)
Μπάγερν – Μάιντς 0-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε