Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Είναι ήδη “Βασίλισσα” – Ο… αριστεροπόδαρος Ρονάλντο οδηγεί τη Ρεάλ(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.

Δεν σταματά πουθενά το… τρένο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η “Βασίλισσα” πέρασε και από την Ανδαλουσία, επικράτησε με 3-2 της Μπέτις και έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ανεβάζοντας τη διαφορά της, προσωρινά, στους 13 βαθμούς από την Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συμπλήρωσε 100 αγώνες στον πάγκο της Ρεάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να του κάνει… δώρο τη νίκη που είναι η 77η του Πορτογάλου.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους Μαδριλένους, όπως το συνηθίζουν. Ο Μολίνα στο 10ο λεπτό έβαλε τη Μπέτις μπροστά στο σκορ.

Στο 25΄ ήρθε η απάντηση της Ρεάλ με τον Ιγκουαίν να επιλέγει να τελειώσει μόνος του τη φάση και να δικαιώνεται. Στο δεύτερο μέρος ήταν η ώρα του Ρονάλντο να πάρει την κατάσταση στα… πόδια του.

Ο Πορτογάλος έδωσε προβάδισμα στην Βασίλισσα και ο ίδιος πλέον έχει σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν (κάτι που ο Μέσι δεν το έχει καταφέρει αφού δεν έχει πετύχει γκολ απέναντι στην Γρανάδα).

Η χαρά των Μαδριλένων κράτησε λίγο αφού ο Μοντέρο στο 55΄έφερε και πάλι το ματς στα ίσα. Τη νίκη στη Ρεάλ έδωσε ο Ρονάλντο με το 32ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα σε 26 αγώνες, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του σκόραρε δύο φορές σε ένα ματς με το αριστερό πόδι.



Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Μάλαγα-Λεβάντε 1-0 (51’ Ρόντον)
Σοσιεδάδ-Σαραγόσα 3-0 (19’, 40’ Αγκιρέτσε, 22’ Βέλα)
Σπόρτινγκ Χιχόν-Σεβίλλη 1-0 (32’ Κάστρο)
Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 (10′ Μολίνα, 55′ Μοντέρο – 25′ Ιγκουαϊν, 52′ 73′ Ρονάλντο)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε