Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Είπε “αντίο” ο Ντιόπ – “Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σενεγαλέζος μέσος ανακοίνωσε μέσω του σάιτ της ΑΕΚ το τέλος της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους” λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον πρόεδρο της “Ένωσης”, Σταύρο Αδαμίδη όσο και τον κόσμο της ομάδας για την υποδοχή και στην στήριξη που του παρείχε στην διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σενεγαλέζου:
 
«Με τη δήλωσή μου αυτή ανακοινώνω την, επιβεβλημένη για εμένα και την οικογένειά μου, αποχώρηση από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, λόγω σοβαρού θέματος το οποίο παρά τις προσπάθειες που έχω καταβάλει εδώ και αρκετές ημέρες δεν κατάφερα να ξεπεράσω.

Δυστυχώς, η φύση του προσωπικού μου αυτού προβλήματος είναι τέτοια, που με αναγκάζει να συνεχίσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα κοντά στην οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξή της όλο το διάστημα της συνεργασίας μας έως τώρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πίστεψε σε εμένα και έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο αντίο στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο θα έχω πάντα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως της μικρής διάρκειας παραμονής μου. Υποδοχή σαν αυτή που μου επιφύλαξε πέρυσι κατά την άφιξή μου και αποδοχή και στήριξη σαν κι αυτή που μου έδωσε όλη τη χρονιά, δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα.

Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία τη νέα χρονιά και φυσικά την κατάκτηση του double.

Papa Bouba Diop».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε