Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Είπε “οχι” σε πρόταση ο Πάντελιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι δέχθηκε προτάσεις στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν τις εξέτασε καθώς είναι ευτυχισμένος στους “ερυθρόλευκους”.

“Υπήρχε μία πρόταση το χειμώνα, όχι μόνο από τη Γερμανία, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ήθελαν καν να την ακούσουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και ο κόσμος με αγαπάει”, δήλωσε στην εφημερίδα «Sportske Zurnal» και συμπλήρωσε: «Είμαι δεύτερος σκόρερ της ομάδας με εννέα γκολ τρίτος στο πρωτάθλημα. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και πάμε να φέρουμε το πρωτάθλημα και πάλι στον Πειραιά. Έχω πολλούς λόγους να είμαι ικανοποιημένος».

Ο 32χρονος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Εθνική Σερβίας: «Δεν θέλω να κοιτάζω πίσω μου και να μένω στο παρελθόν. Ανέκαθεν ήθελα να δουλεύω και να σέβομαι τον κάθε προπονητή και τις αποφάσεις του. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και όσο το σκέφτομαι, υπήρχαν και αντικειμενικές δυσκολίες για την κλήση μου, όπως ότι άλλαξα ομάδα, πήγα στον Ολυμπιακό και χρειάστηκα μία περίοδο προσαρμογής. Ποτέ δεν θα γυρνούσα την πλάτη μου στην εθνική Σερβίας. Για μένα αυτό θα ήταν προδοσία. Δεν είναι ώρα για εγωιστές και δειλούς, αλλά για αυτούς που είναι πρόθυμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προκριθούμε στα τελικά του Euro 2012. Δεν πιστεύω πως μας λείπει η ποιότητα ή ο χαρακτήρας για να τα καταφέρουμε», κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε