Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εισβολή οπαδού και… ξύλο σε αγώνα στη Ρουμανία! (VIDEO)

Οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα της Στεάουα με την Πετρολούλ και χτύπησε παίκτη της ομάδας από το Βουκουρέστι. Δείτε το τι ακολούθησε…
H Στέαουα είχε κερδίσει πέναλτι -ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0- όταν ένας οπαδός της γηπεδούχου Πετρολούλ εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε πισώπλατα στο κεφάλι τον Τζορτζ Γκαλαμάζ.
 
Οι παίκτες των φιλοξενούμενων βλέποντας την επίθεση στον συμπαίκτη τους έτρεξαν πάνω στον οπαδό και του επιτέθηκαν με κλωτσιές. Μάλιστα ο Σέρβος αμυντικός της Στεάουα, Νόβακ Μαρτίνοβιτς ήταν έχασε την ψυχραιμία του και αφού έτρεξε με δύναμη προς τον οπαδό ρίχνοντας τον στο έδαφος στην συνέχεια του έριξε δύο κλωτσιές στο πρόσωπο.
 
Τελικά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και η άμεση επέμβαση της αστυνομία απέτρεπε τα χειρότερα ενώ ο εισβολέας συνελήφθη.
 
Μετά από αρκετά λεπτά το παιχνίδι ξανάρχισε, με τον Μιχάι Κοστέα να ευστοχεί στο πέναλτι και να κάνει το 2-0 για την Στεάουα.
 
Όμως λίγο μετά το γκολ, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά τον αγώνα εξαιτίας του τραυματισμού του Ταταρουσάνου από την φωτοβολίδα.
 
Ο εκκεντρικός πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, κατηγόρησε τον διαιτητή για τα επεισόδια, λέγοντας πως “εκτροχίασε το παιχνίδι”. Η Στεάουα αναμένεται να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε