Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Είχε πάντα άγρια ομορφιά”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Βόκολος, θυμάται τις στιγμές που έζησε στη Νέα Σμύρνη στο ματς (19.30) που δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα.

εγάλωσε στη Νέα Σμύρνη και στο γήπεδο που βρίσκεται λίγα τετράγωνα κάτω από την θρυλική “πλατεία”, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Φόρεσε την “κυανέρυθρη” φανέλα για συνολικά 12 χρόνια (1986-1998) και μέσω του Πανιωνίου, καθιερώθηκε στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας στη συνέχεια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό (1998-2003) και ολοκληρώνοντας την καριέρα του στον ΠΑΟΚ (2003-2005), την Καλλιθέα και τον ΑΠΟΠ Πεγείας (2005-06) με 7 διεθνείς συμμετοχές.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Βόκολο, που από τον Αύγουστο του 2011, είναι άμεσος συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φερνάντο Σάντος και κάθε Σαββατοκύριακο “οργώνει” τα γήπεδα της Superleague για να παρακολουθεί την πρόοδο των νυν διεθνών ποδοσφαιριστών και να ενημερώνεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που ενδιαφέρουν την Εθνική ομάδα. Το απόγευμα της Κυριακής (02/12, 19.30), ο 42χρονος παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί στον χώρο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για να παρακολουθήσει το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής και το gazzetta.gr που μίλησε μαζί του, σας παρουσιάζει τις αναμνήσεις του από τις πάμπολλες αναμετρήσεις Πανιωνίου-Παναθηναϊκού στις οποίες πήρε μέρος…

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε