Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Έκαναν σεφτέ Σιμάο και Μαυρίας – Στο +5 ο Παναθηναϊκός

Μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Σιμάο και ο Μαυρίας πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι “πράσινοι” επικράτησαν του Εργοτέλη με 2-0, στο Παγκρήτιο, ξεφεύγοντας με 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Φερέιρα: Χειρουργικές οι κάρτες σε Σιμάο και Βίτολο

Το LIVE του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί το ματς να είχε καλό ρυθμό αλλά οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Ο Εργοτέλης τελείωσε το 45ο λεπτό με μηδέν τελικές προσπάθειες, ενώ ο Παναθηναϊκός απείλησε μόνο με το σουτ του Χριστοδουλόπουλου που πέρασε μόλις άουτ στο 31΄.

Η είσοδος του Μαυρία αντί του Κατσουράνης στο δεύτερο μέρος έδωσε “πνοή” στους “πράσινους” που μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και τα κατάφεραν χωρίς να ιδρώσουν. Η ευκαιρία του Κλέιτον στο 53΄πέρασε ανεκμετάλλευτη, αλλά δύο λεπτά αργότερα, από το κόρνερ του Κλέιτον, ο Σιμάο με κεφαλιά νίκησε τον Πίρσον, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τον Μοζαμβικανό… ζήλεψε ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός μέσος του τριφυλλιού έκανε και αυτός σεφτέ στην Superleague όταν μετά το δυνατό σουτ του Χριστοδουλόπουλου, ο Πίρσον αιφνιδιάστηκε και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 59΄. Κάπου εκεί, ουσιαστικά, το ματς τελείωσε με τους παίκτες του Φερέιρα να δημιουργούν 2-3 ευκαιρίες ακόμα για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Μοναδικό αρνητικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως ο Σιμάο συμπλήρωσε 7 κάρτες και θα απουσιάσει σε 2 από τα 4 επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου):
Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Τζούνιορ (64’ Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (80’ Τζανακάκης), Μπέτο, Δάρλας, Καρέλης (85’ Ευαγγέλου. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα)
: Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Κατσουράνης (46’ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (76’ Πετρόπουλος), Κλέιτον (70’ Καραγκούνης). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε