Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκανε… ποδαρικό ο Κολοβός – Τρίποντο “ανάσα” για τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με τον Δημήτρη Κολοβό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Superleague για το 2012 και τον Γουνδουλάκη να γράφει το τελικό 2-0 ο Πανιώνιος επικράτησε του Αστέρα Τρίπολη στη Νέα Σμύρνη και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις.

Το LIVE του αγώνα

Ένα εξαιρετικό ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Τρίτης. Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης τα έδωσαν όλα για τη νίκη με τους γηπεδούχους να τα καταφέρνουν κυρίως λόγω του πολύ καλού παιχνιδιού που έκανε ο Σάμαρης.
 
Το πρώτο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό και πολλές καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες, ωστόσο σχεδόν με την εκπνοή του οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν να μπουν σε θέση οδηγού. Η αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων μετά την σέντρα του Πετκάκη έφερε τον Κολοβό απέναντι από τον Χακόμπο για το 1-0 στο 42΄.
 
Αυτό το γκολ άλλαξε τις ισορροπίες και ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 73΄ο Κούτσι αστόχησε στο πέναλτι πετώντας τη μπάλα αόυτ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Γουνδουλάκης, σε μία από τις πολλές προσπάθειες που ξεκίνησαν από τα πόδια του Σάμαρη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0.
 
Με αυτό το τρίποντο ο Πανιώνιος πήγε στους 16 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):Σιδεράκης, Κρικβέλια, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Μιλοβάνοβιτς (62’ Αμπντουλάγιεφ), Πετκάκης, Κολοβός (68’ Γουνδουλάκης), Σάμαρης, Σκέμπρι, Κούτσι (89’ Αναστασόπουλος).

Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης):
Χακόμπο, Τσαμπούρης, Κωστούλας (81’ Κουρμπέλης), Πιπίνης, Φορμίκα, Ουσέρο, Αλβάρες (29’ Χούλι), Μπρέσκα, Αρσενίεβιτς (46’ Σολάκης), Ράγιος, Περόνε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε