Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Έκανε… σεφτέ η Βέροια – Απογοήτευσε ο ΠΑΣ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με τέρμα του Μάικ Ολαϊτάν, η Βέροια πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Κακός ο ΠΑΣ που απείλησε ουσιαστικά σε μία ευκαιρία. “Πάγωσαν” όλοι με τον Μπάρμπα που του γύρισε η γλώσσα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο για τις δυο ομάδες, που δεν πήραν πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες και έτσι είχαμε λιγοστές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά οι επιθετικές τους προσπάθειες δεν είχαν καλή κατάληξη, αφού υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα. Με το πέρας του χρόνου ο ΠΑΣ ισορρόπησε τον αγώνα, έχοντας για καλύτερη ευκαιρία το τετ-α-τετ του Ντε Βισέντι με τον Καντιμοίρη στο 16′. Προς το τέλος του πρώτου μέρους ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα κι έτσι οι τερματοφύλακες των ομάδων δεν είχαν καθόλου… δουλειά.

Με την έναρξη της επανάληψης η Κέρκυρα έδειξε το ίδιο πρόσωπο με το οποίο μπήκε στην αναμέτρηση. Πάντως, το γεγονός που “πάγωσε” τους πάντες έγινε στο 51′ γύρισε η γλώσσα του Μπάρμπα, ο οποίος αποχώρησε -έχοντας τις αισθήσεις του- με χειροκροτήματα. Η επιθετικότητα της Κέρκυρας καρποφόρησε στο 65′, με τον Ολαϊτάν να μη δυσκολεύεται μέσα απ΄ την περιοχή να νικήσει τον Ταμπάση. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν στην συνέχεια το σκορ, χωρίς ιδιαίτερη πίεση και έτσι έφτασαν στο πρώτο τους “τρίποντο” στο πρωτάθλημα.

Βέροια (Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας (56’ Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Πέρεζ (78’ Κόστλι), Καφές (74’ Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου. 

Στον πάγκο: Κοτταρίδης, Καλτσάς, Μπελόν, Αμαραντίδης. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90’ Νικλητσιώτης), Πατσατζόγλου (77’ Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (82’ Τζάνης). 

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Κεϊτά, Τζημόπουλος, Κοροβέσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε