Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έκανε σεφτέ με γκολάρες η Κέρκυρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο “μαγικά” γκολ από Αγρίτη και Γιάντση έδωσαν στην Κέρκυρα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς ο ΟΦΗ δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να μειώσει με τον Σουάρες.

Το LIVE του αγώνα

Για την Κέρκυρα το ματς είχε χαρακτήρα τελικού και σαν τέτοιο το αντιμετώπισαν οι παίκτες του που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Οι προσπάθειες του δεν άργησαν να επιβραβευτούν και στο 29΄από την καταπληκτική λόμπα του Αγρίτη πήραν το προβάδισμα.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Κρητικοί δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, εξίσου εντυπωσιακό με το πρώτο, με σκόρερ τον Γιάντση στο 32΄. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα έδωσε χώρο στον ΟΦΗ και οι παίκτες του Αναστόπουλου το εκμεταλλεύτηκαν μειώνοντας με την κεφαλιά του Σόουζα στο 57΄. Μάλιστα λίγο έλειψε να κλέψουν τον βαθμό αλλά ο Παπάζογλου έχασε μοναδική ευκαιρία στο 89΄.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Αγρίτης, Μπάρκογλου (26’ Γιάντσης, 81’ Αρμένης), Λεόν (70’ Χαμπλ), Έντερ, Κρητικός, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης 

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (74’ Περογαμβράκης), Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης (46’ Βιτώρος), Σόουζα, Σίσιτς 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε