Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

“Έκλεισε” Σανκαρέ ο Ολυμπιακός – Πρόταση σε Ντελγκάδο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν πρόταση 1 εκατ. ευρώ στον Αργεντινό επιθετικό της Λιόν, την ώρα που στον Βόλο θεωρούν βέβαιη την μετακίνηση του Σενεγαλέζου αμυντικού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδας “Πρωταθλητής”, οι Γάλλοι προσφέρουν στον Σέζαρ Ντελγκάδο 700.000 ευρώ τον χρόνο για να ανανεώσει, ενώ οι Πειραιώτες του δίνουν 1 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους.
 
Από την πλευρά του, ο παίκτης αξιώνει σχεδόν τα διπλά από όσα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι, ωστόσο τα χρήματα που ζητάει πολύ δύσκολα θα τα βρει από ομάδα της Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτό, όσο δεν μπαίνει στον… χορό κι άλλος μνηστήρα, τόσο πιο κοντά στον Πειραιά θα είναι ο παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση στην επίθεση, αλλά και τις δύο πτέρυγες.
 
Οι Περαιώτες όμως, όπως φαίνεται έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι προσπαθώντας να κλείσουν εγκαίρως όλες τις τρύπες στο ρόστερ.
 
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα που επικαλείται αξιόπιστες πηγές της διοίκησης του Βόλου, οι Θεσαλλοί έχουν συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για την μετακίνηση του Σαλίφα Σανκαρέ και το μόνο που μένει είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας.
Ο ύψους 1,90 Σανκαρέ αποκτήθηκε από τη Μονς το προηγούμενο καλοκαίρι και φέτος είχε πολύ καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα με 25 συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε ματς για το κύπελλο σκοράροντας μία φορά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών της Σενεγάλης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε