Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έκλεισε” στην Έβερτον ο Μιραλάς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η μεταγραφή του καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός. Ο Κέβιν Μιραλάς αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον με τους Πειραιώτες να βάζουν στα ταμεία τους 7,6 εκατ. ευρώ από την πώληση του πρώτου σκόρερ της Superleague την περσινή σεζόν.

To… σίριαλ Μιραλάς έφτασε στο τέλος του και η εξελίξη ήταν η αναμενόμενη. Όπως σας είχε ενημερώσει το NewsIt εδώ και μερικές μέρες, ο Βέλγος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

Ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 7,6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του καλύτερου του παίκτη και πλέον με… γεμάτες τις τσέπες θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Η προεργασία έχει ήδη γίνει και το όνομα του Μπαρμπόσα της Μπράγκα είναι το επικρατέστερο.

Την ίδια ώρα το βρετανικό SkySports αναφέρει πως μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο παίκτης θα βρίσκεται στο Λίβερπουλ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο, ενώ από τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι -αν και μέσα στις επόμενες ώρες- αναμένεται να υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Στην Έβερτον με 7,5 εκατ. ευρώ ο Μιραλάς!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε