Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκλεισε θέση στους “16” του Κυπέλλου η Λάρισα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “βυσσινί” νίκησαν 1-0 τον Εθνικό και μπήκαν με το…δεξί στις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του φαβορί.

Το γκολ της νίκης προήλθε από το λάθος που έκανε η άμυνα των γηπεδούχων, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Σίμιτς και με πλασέ σε κενή εστία, έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ, στο 63ο λεπτό. Εννέα λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε μεγάλη ευκαιρία με σούτ μέσα από την περιοχή, το οποίο επέκρουσε ο Παγούδης, ενώ και στο 14ο λεπτό λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον Εθνικό, με διπλή ευκαιρία, όπου και πάλι ο Παγούδης καθάρισε τη φάση. Ο Εθνικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία του στο 35ο λεπτό, όταν ο Κωστάκης βγήκε τετ α τετ με τον Αμπάρη, αλλά το σούτ έφυγε λίγο άουτ από το οριζόζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός (Μάρκος Δήμος): Παγούδης, Γκράιμς, Παγώνης, Κοκκίνης, Σύρος, Σιλιγκαρδάκης (70′ Ψιάνος), Τσεμπερίδης, Φαρινόλα (Βασιλόγιαννης), Κορακάκης, Περέιρα, Κωστάκης (Ουαταρά)

Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βελάσκο, Κατσιαρός, Κολοβέτσιος, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (62′ Κανόμπιο), Μετίν, Γκέρεμι, Πούρι (46′ Κουζέν), Αμπουχατζίρα, Σίμιτς(90′ Ρέντζας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε