Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έκλεψαν την αποστολή της Εθνικής στη Ν. Αφρική!

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Ν. Αφρική δεν έφεραν αποτέλεσμα
Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Ν. Αφρική δεν έφεραν αποτέλεσμα, ΦΩΤΟ EUORKINISSI.

“Ποντικοί” τρύπωσαν στο ξενοδοχείο που μένει η Εθνική Ελλάδος και κατάφεραν να φύγουν με…

ποσό που αντιστοιχεί σε 3.000 ευρώ (30.000 Ραντ).

Το ξενοδοχείο Beverly Hills που έχει καταλύσει η Εθνική μας ομάδα διαψεύδει το περιστατικό, όμως υπάρχουν δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο που επικαλούνται πηγές της αστυνομίας. 

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο αποσταλμένος του NewsIt, Θωμάς Αγγέλου από την εφημερίδα Mercury, ο  υπέυθυνος της αστυνομίας επιβεβαιώνει το περιστατικό. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μένουν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Εθνικής και όχι η αντιπροσωπεία της ΕΠΟ.

Το πρωτοσέλιδο της Mercury, ΦΩΤΟ NEWSIT.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η καθαρίστρια είναι αυτή που έκλεψε τα χρήματα, κάτι που είχε συμβεί και μία εβδομάδα νωρίτερα με την αποστολή της Κολομβίας.

Νίνης και Χαριστέας φέρεται να είναι οι παίκτες στα δωμάτια των οποίων μπήκαν οι ληστές και σύμφωνα με την ΕΠΟ το ποσό που έχει κλαπεί είναι μικρότερο από όσο αναφέρει η Mercury.

Η ελληνική πλευρά μέσω του εκπροσώπου τύπου της ΕΠΟ, Μιχάλη Τσαπίδη ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το συμβάν τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι νιώθουν πιο ασφαλείς από ποτέ και ότι είναι πολύτα ικανοποιημένοι με τα μέτρα ασφαλείας στη Ν. Αφρική.

“Γράφτηκε σε τοπική εφημερίδα σήμερα ότι εκλάπησαν 3000 ευρώ από ποδοσφαιριστές της Εθνικής και ότι ζητήσαμε πίσω τα λεφτά και αυτά δόθηκαν 

 
Η αλήθεια είναι ότι πριν από δύο ημέρες κλάπηκαν 1500 ευρώ από τρεις παίκτες, που δεν υπάρχει λόγος να σας πω τα ονόματα τους.
Το θέμα έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο έπρεπε. Συμβαίνουν παντού αυτά. Έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Στην Αυστρία το 2008 είχαν κλέψει όλο το ξενοδοχείο που μέναμε αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ τίποτα.
 
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αντίδραση του ξενοδοχείου και της αστυνομίας, η οποία κάνει έρευνες και φαντάζομαι ότι θα έχουν αποτελέσματα. Για να μην φοβίζουμε τον κόσμο είμαιστε πολύ ικανοποιημένοι από τα μέτρα ασφαλείας.
 
Αυτό που ζούμε στη μεταφορά μας δεν το έχουμε ξαναζήσει. Πραγματικά νιώθουμε πολύ ασφαλείς τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
 
Στο ξενοδοχείο μας ήρθε ο αρχηγός της αστυνομίας ενώ έχουν ενημερωθεί ο πρόξενος και οι διοργανωτές.”

ΦΩΤΟ NEWSIT

Να θυμίσουμε οτι χθες τρεις ρεπόρτερ από την Πορτογαλία και την Ισπανία έπεσαν θύματα διαρρηκτών οι οποίοι τους πήραν τον εξοπλισμό τους αλλά και χρήματα.

Δείτε το βίντεο

“Η Ελλάδα θα πάρει το Μουντιάλ αλλά θα το δώσει στην Γερμανία για να ξεχρεώσει”

Για όσους πιστεύουν στους οιωνούς απλά να αναφέρουμε ότι και πριν το Μουντιάλ του 1994 στην Αμερική είχαν κλέψει τα αποδυτήρια, τότε, της Εθνικής αποσπώντας μάλιστα 30.000 δολάρια…

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, βίντεο, όλα τα νέα της Εθνικής από τον απεσταλμένο του NewsIt, Θωμά Αγγέλου και το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη, στην ειδική σελίδα του Μουντιάλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε