Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Έκλεψαν την Πόρσε του Ομπράντοβιτς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ληστές διέρρηξαν το σπίτι του προπονητή του Παναθηναϊκού, πήραν διαμάντια αξίας 50.000 ευρώ, ενώ άρπαξαν και την ολοκαίνουργια Πόρσε από το γκαράζ του διαμερίσματος.
“Πλούσια” Χριστούγεννα θα κάνουν οι ληστές που διέρρηξαν το σπίτι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού η αξία της λείας τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” τα ξημερώματα της Πέμπτης ληστές διέρρηξαν την οικεία του προπονητή του Παναθηναϊκού στο Παλαιό Ψυχικό.
 
Ο Ζοτς διασκέδαζε με φίλους του μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο και στο σπίτι του δεν βρισκόταν κανείς. Στον προαύλιο χώρο είχε παρκαρισμένη μία Πόρσε, τελευταίο μοντέλο την οποία είχε παραλάβει πρόσφατα και η αξία της οποίας ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. Οι ληστές, αφού παραβίασαν την πόρτα, αφαίρεσαν διαμάντια αξίας 50.000 ευρώ και μετρητά ύψους 45.000 ευρώ. Παράλληλα, ανακάλυψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και διέφυγαν με αυτό.
Όπως είναι λογικό, ο Ομπράντοβιτς σοκαρίστηκε όταν γύρισε σπίτι του και κάλεσε άμεσα την Αστυνομία. Από τη σήμανση πραγματοποίησαν λεπτομερή έλεγχο προκειμένου να συλλέξουν όποια στοιχεία υπάρχουν και άρχισαν τις έρευνες. Τουλάχιστον το αυτοκίνητο είναι πιο εύκολο να εντοπιστεί, διότι δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, ο Ζοτς ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε