Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Έκλεψε” βαθμό η Κέρκυρα – “Λευκή” αναμέτρηση στη Κρήτη

Με… μαζική άμυνα οι Φαίακες μπόρεσαν και “τσίμπησαν’ τον βαθμό στην έδρα του ΟΦΗ, σε ένα ματς που πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί από πλευράς θεάματος.
Μέτριο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με τον ΟΦΗ να έχει την υπεροχή, αλλά να μην μπορεί να αναπτυχθεί σωστά και να φανεί απειλητικό, πέρα από κάποιες προσπάθειες του κινητικού Σουμπίνιο.

Απ’ την άλλη η Κέρκυρα είχε “κλειστεί” στην άμυνα της και προσπάθησε να τα πάει καλά στο κομμάτι των αντεπιθέσεων, χωρίς πάντως να κάνει τον Κάρολ να ανησυχήσει. Κυρίαρχο θέαμα στο πρώτο μέρος τα αρκετά λάθη και οι σκληρές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

 
Οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ, αλλά τόσο η αστοχία τους, όσο και ο Γκαλίνοβιτς δεν επέτρεψαν να αλλάξει το σκορ. Έτσι, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλασαριστούν στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος (83’ Μπούρμπος), Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν (76’ Χόρχε Λόπεθ), Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Σίσιτς (67’ Καμπάνταης), Παπουλής, Μάντζιος.

Κέρκυρα (Χ. Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γκουστάβο, Λοβιν (60’ Καλαντζής), Ιωάννου (74’ Μαζνόφ), Τσίγκας (86’ Χαμπλ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε