Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έκλεψε” βαθμό στην Κέρκυρα με Ολαϊτάν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ΕΑΚ, απέναντι στην Κέρκυρα, χαρις το τέρμα του Μάικλ Ολαϊτάν στο 89′. Ο Νιγηριανό επιθετικός είχε δοκάρι στο 50′, στην καλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Με 10 παίκτες από 63′ οι γηπεδούχοι εξαιτίας ανόητης αποβολής του Γιάντση.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Μέτριος ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που “πατούσαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 41′ ο Γιάννης Γκούμας, που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς, σημείωσε με κεφαλιά το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Μάλιστα, βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1-1, αλλά το σουτ του Ολαϊταν (50′) βρήκε στη συμβολή των δοκών του Αναστασόπουλου. Στο 58΄ακυρώθηκε τέρμα του Μπάρκογλου ως οφσάιντ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης, μιας και ο Γιάντσης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την Κέρκυρα με παίκτη δέκα παίκτες.

Η Βέροια είχε στην συνέχεια την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή, την ώρα που οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού με τον Καραλή (είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές,συνέχισε να παίζει και τελικά βγήκε εκτός παιχνιδιού στις καθυστερήσεις). Η πίεση αυτή της “Βασίλισσας του Βορρά” καρποφόρησε στο 88′, με την κεφαλιά του Ολαϊτάν να φέρνει το ματς στο 1-1.

Η Κέρκυρα έφτασε τους δώδεκα βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από δώδεκα αγωνιστικές, καθώς αυτή ήταν η έκτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η Βέροια έφτασε τους δέκα βαθμούς, μετά την τέταρτη φετινή ισοπαλία της

Κέρκυρα (Ακης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης (Γκούμας 32′), Μπάρκογλου (Λώττας 70′), Λεόν (Καραλής 65′), Μοντέιρο, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Τσοκάνης, Ζουμπουλάκης.
 
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Κάλι, Καλτσάς (Κόστλι 59′), Μπαργκάν, Ορέστες, Καλογέρης, Αμαραντίδης (Μορένο 78′), Γεωργέας, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε