Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκνευρισμένος ο Χάβος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρατηρήσεις σε έντονο ύφος έκανε στους παίκτες του ο προπονητής του ΠΑΟΚ με αφορμή τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος, στενοχωρημένος και πικραμένος από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Δεχτήκαμε ένα γκολ τη στιγμή που ο Χαλκιάς δεν είχε ακουμπήσει τη μπάλα, κόντρα στη ροή του αγώνα. Ελέγξαμε το παιχνίδι, το γυρίσαμε και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στο τέλος του όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χύσαμε την καρδάρα με το γάλα…”, ανέφερε, μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τετάρτης.
 
 
Εκτός από τους διεθνείς, ο Μάκης Χάβος δεν είχε στη διάθεσή του στην προπόνηση της Τετάρτης τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Μίρκο Σαβίνι.Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός παρουσίασε υγρό στο πρόσφατα χειρουργημένο του γόνατο, ενώ παράλληλα ταλαιπωρείται και από τενοντίτιδα, ενώ ο Ιταλός μεσοαμυντικός υποφέρει από ίωση.
 
Παράλληλα ένας μικροτραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας με την αντίστοιχη της Ιταλίας δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε